Galleria
mökki

Mökki

Mökki oli ostettaessa hyväkuntoinen, joten mitään ei tarvinnut remontoida. Siinä on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö ja ullakko. Suhteellisen sopivan kokoinen meille.

Sähköä ei kuitenkaan ole. Sähkötyöt mökkiin on kyllä tehty ja se voidaan milloin tahansa kytkeä sähköverkkoon. Sähköyhtiö ei kuitenkaan suostu kohtuuhinnalla vetämään johtoja puuttuvan kahden kilometrin matkalle, joten mökin sähköistys toimii aurinkosähköllä ja tarvittaessa aggregaatilla. Kesällä sähkö riittää hyvin kaikkiin tarpeellisiin (lamput, tv, tietokoneet, pölyimuri ja muut pienkoneet), mutta syksyllä täytyy kulutusta tarkoin tarkkailla ja käyttää aggregaattia määrävälein. Lämpö tulee takasta. Lisäksi mökissä on öljylämmitin.

mökin rakennelmat

Muut rakennukset

Alunperin rakennuksia oli neljä: mökki, sauna/saunatupa, kota ja varasto/-vessa. Vuosien varrella olemme lisäksi pystyttäneet erilaisia kevytrakennelmia: aitan/varaston, kaksi kompostoivaa vessaa, vihervajan ja leikkimökin. Tuleva maakellari mukaanlukien rakennelmia on nyt 10 ja olemme pyhästi vannonneet, ettei ainoatakaan uutta rakennusta/rakennelmaa enää tehdä.

Anna palautetta ja lähetä viesti vieraskirjaan